Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Géén tikkende tijdbommen

Nieuws in Beeld

Tekst Beeldredactie &
Beeld Annelien Smet 

Nu het zelfverklaarde kalifaat in de Levant is ingestort, kampen Europese landen met juridische, politieke, diplomatieke en veiligheidsdilemma’s over het lot van de kinderen van Europese IS-strijders in het gebied. Thomas Renard en Rik Coolsaet, onderzoekers van het Egmont Instituut in Brussel, dringen aan op een proactieve aanpak: de kinderen moeten worden teruggehaald. Deze Belgische IS-kinderen zijn geen tikkende tijdbommen van het kalifaat, maar slachtoffers.

 


Deel op
Annelien Smet is een Gentse illustratrice wiens werk is verbonden met muziek. Voor elk werk luistert ze onophoudelijk naar één nummer om in een sfeer te blijven. "Een nummer dat goed gemixt is, genoeg 'ademt' en mijn binnenste met een diepe bas doet daveren. Dat inspireert."
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en intellectuele vrijhaven voor jong talent en experiment.
Steun Hard//hoofd en word kunstverzamelaar.

Steun Hard//Hoofd