Hard//hoofd wil aan je muur! Word kunstverzamelaar

De speciale band van Trump en Kim Jong-un

Nieuws in Beeld

Tekst Beeldredactie &
Illustratie Eline SchipperenPresident Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un hebben elkaar deze week voor het eerst ontmoet. Het onderwerp van het gesprek waren de kernbomtesten van Noord-Korea. Dat Kim Jong-un met de president van Amerika in gesprek ging was op zichzelf al erg opmerkelijk; het was namelijk de eerste top ooit tussen beide landen. Volgens Trump ging het allemaal fantastisch en hebben ze een 'speciale band' ontwikkeld.
Deel op of
Eline Schipperen is in het dagelijks leven enorm gefascineerd door de mens. Waarom doen we wat we doen? En wat heeft dit voor invloed op de samenleving? Als illustrator verwerkt ze deze fascinaties in haar werk.
b
a
a