Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Kopstuk 5: Raoul Heertje

Podcast

Tekst Mea Dols de Jong en Rutger Lemm &
Beeld Rosanne van Leusden

Hard//hoofd en Vrij Nederland presenteren met trots Kopstuk. In deze maandelijkse podcast gaan Mea Dols de Jong (filmmaker) en Rutger Lemm (schrijver) op losse, open wijze in gesprek met mensen die ze bewonderen (onder bezielde begeleiding van redacteur Juul Op Den Kamp en in de thuisstudio van Rob Veugelaers). In deze 'mentorgesprekken', voorafgegaan door een tune van Herman in een bakje Geitenkwark, leggen de hosts om beurten hun kwetsbaarheid en onzekerheid als jonge makers op tafel en hopen ze dat de gast hen iets kan leren, hen kan inspireren of zelfs kan troosten in deze verwarrende tijden.

In deze vijfde aflevering gaat Rutger in gesprek met comedian en schrijver Raoul Heertje.Meer luisteren? Abonneer je dan op Kopstuk in iTunes of Stitcher (Android).


Deel op of
Mea Dols de Jong en Rutger Lemm gaan in de podcast Kopstuk in gesprek met iemand die ze bewonderen, en van wie ze iets hopen te leren. Losse, troostende mentorgesprekken waarin de hosts hun eigen kwetsbaarheid op tafel leggen.
Rosanne van Leusden is illustrator, wonend en werkend in Amsterdam.
b
a
a