Hard//hoofd

Hard//hoofd wil aan je muur! Word kunstverzamelaar

Fan van Dotan

Tekst Beeldredactie &
Illustratie Mark van Wijk


Dat artiesten soms hun eigen platen kopen om zo hoog mogelijk in de hitlijsten te belanden was al bekend, nu blijkt dat ook sociale media door artiesten gemanipuleerd worden voor populariteit. Afgelopen week bekende singer-songwriter Dotan dat hij 'nepfans' heeft ingezet op sociale media: meer dan honderd profielen van trouwe en actieve sociale media-volgers bleken nep-accounts te zijn, met verzonnen namen en van internet geplukt foto's. Creativiteit kent geen grenzen, zullen we maar zeggen?
Deel op of
Mark van Wijk Beïnvloed door een grafische achtergrond en strips uit zijn jeugd puzzelt Mark van Wijk totdat er een illustratie staat die speelt met de geschreven tekst.
b
a
a