Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Te soft voor drugs

Biechtweek

Tekst Aisi Schuur

De puberteit is rijk aan eerste keren. Dingen waar je je nu, jaren later, niet meer voor hoeft te schamen, maar die toen gepaard gingen met een hoop ongemakkelijkheid, zelftwijfel en schaamte. Gevoelens die je toen hooguit aan je beste vrienden opbiechtte of aan je dagboek. Aisi Schuur haalde voor de Biechtweek haar stapel puberdagboeken tevoorschijn en deelt één van haar eerste keren, verrijkt met beeldmateriaal uit haar eigen fotoarchief.
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Aisi Schuur studeert beeldende kunst en weet bijna zeker dat ze filmmaker wil worden. Ze doet haar best om tijd vrij te maken voor de boeken in haar kast en zet zo nu en dan ook graag zelf ook iets op papier.
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd