Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

De Grote Feestdagen Bingo

Tekst Beeldredactie &
Beeld Anne Staal

Of je nu een authentieke kersthater bent of juist al weken overal glitter om je heen loopt te strooien: je kunt er niet meer omheen. De feestdagen zijn nu echt begonnen. Om ze nóg leuker/stressvoller/magischer/verwarrender te maken (mentaal doorhalen wat niet van toepassing is) presenteert Hard//hoofd de Grote Feestdagen Bingo van illustrator Anne Staal.

Print 'm uit, houd een glitterpen bij de hand en kruis door wat zich voordoet. Bingo? Trakteer jezelf dan op iets leuks. Nóg een glitterjurk, of een extra oliebol. Of een ticket naar de Bahama's voor december 2018, zodat je zeker weet dat je dit alles niet nog eens hoeft mee te maken.

Deel op
Anne Staal noemt zichzelf Anne Stalinski en is illustrator, stripmaker en cartoonist. Haar werk gaat vaak over kleine dagelijkse beslommeringen, of over supermarkten. Ze kijkt ook veel naar de dr.phil show.
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en intellectuele vrijhaven voor jong talent en experiment.
Steun Hard//hoofd en word kunstverzamelaar.

Steun Hard//Hoofd