Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

De Grote Feestdagen Bingo

Tekst Beeldredactie &
Beeld Anne Staal

Of je nu een authentieke kersthater bent of juist al weken overal glitter om je heen loopt te strooien: je kunt er niet meer omheen. De feestdagen zijn nu echt begonnen. Om ze nóg leuker/stressvoller/magischer/verwarrender te maken (mentaal doorhalen wat niet van toepassing is) presenteert Hard//hoofd de Grote Feestdagen Bingo van illustrator Anne Staal.

Print 'm uit, houd een glitterpen bij de hand en kruis door wat zich voordoet. Bingo? Trakteer jezelf dan op iets leuks. Nóg een glitterjurk, of een extra oliebol. Of een ticket naar de Bahama's voor december 2018, zodat je zeker weet dat je dit alles niet nog eens hoeft mee te maken.

We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis.

Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken.

Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Anne Staal noemt zichzelf Anne Stalinski en is illustrator, stripmaker en cartoonist. Haar werk gaat vaak over kleine dagelijkse beslommeringen, of over supermarkten. Ze kijkt ook veel naar de dr.phil show.
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Helemaal gratis. We kunnen dit niet blijven doen zonder jouw hulp. Als je ons steunt, dan sturen we je als dank de interessantste Hard//hoofd-kunstwerken toe. Word kunstverzamelaar en help Hard//hoofd het volgende decennium door.

Steun Hard//Hoofd