Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Kijk eens naar je eigen boekenkast

Audiotour

Tekst Redactie

Hard//hoofd-eindredacteur Jozien Wijkhuijs maakte een audiotour door je eigen boekenkast. Als vervroegd kerstcadeautje geven we hier alvast een voorproefje, het daadwerkelijke kerstcadeau vind je vanaf nu in onze webwinkel.Samen met dichter en radiomaker Dennis Gaens maakt Jozien audiotours voor het dagelijks leven. In Waar we over praten als we over boeken praten nemen ze je mee door je eigen boekenkast. Bij welke verhalen heb je een heel duidelijk beeld in je hoofd? Heb je weleens boekenspijt? En kunnen boeken je leven veranderen of is dat onzin? Ze interviewden professionele lezers en niet-professionele lezers, schrijvers, dichters en ook gewoon een paar vrienden. Over lezen, de boekenkast, het fysieke boek en waarom je toch maar blijft doorlezen in dat boek dat je eigenlijk helemaal niets vindt.

De gehele tour bestaat uit een poster die je kunt invullen en een downloadcode voor alle audio die bij die poster hoort. Hier geven we je alvast een voorproefje: vul dit stukje van de poster in en luister daarna naar onderstaand audiofragment. Printen, en gaan. Je boekenkast zal nooit meer hetzelfde voor je zijn.Nieuwsgierig? Kijk in onze winkel, ook voor ander werk van de redacteuren van hard//hoofd.
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis.

Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken.

Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Redactie
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Helemaal gratis. We kunnen dit niet blijven doen zonder jouw hulp. Als je ons steunt, dan sturen we je als dank de interessantste Hard//hoofd-kunstwerken toe. Word kunstverzamelaar en help Hard//hoofd het volgende decennium door.

Steun Hard//Hoofd