Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Kijk eens naar je eigen boekenkast

Audiotour

Tekst Redactie

Hard//hoofd-eindredacteur Jozien Wijkhuijs maakte een audiotour door je eigen boekenkast. Als vervroegd kerstcadeautje geven we hier alvast een voorproefje, het daadwerkelijke kerstcadeau vind je vanaf nu in onze webwinkel.Samen met dichter en radiomaker Dennis Gaens maakt Jozien audiotours voor het dagelijks leven. In Waar we over praten als we over boeken praten nemen ze je mee door je eigen boekenkast. Bij welke verhalen heb je een heel duidelijk beeld in je hoofd? Heb je weleens boekenspijt? En kunnen boeken je leven veranderen of is dat onzin? Ze interviewden professionele lezers en niet-professionele lezers, schrijvers, dichters en ook gewoon een paar vrienden. Over lezen, de boekenkast, het fysieke boek en waarom je toch maar blijft doorlezen in dat boek dat je eigenlijk helemaal niets vindt.

De gehele tour bestaat uit een poster die je kunt invullen en een downloadcode voor alle audio die bij die poster hoort. Hier geven we je alvast een voorproefje: vul dit stukje van de poster in en luister daarna naar onderstaand audiofragment. Printen, en gaan. Je boekenkast zal nooit meer hetzelfde voor je zijn.Nieuwsgierig? Kijk in onze winkel, ook voor ander werk van de redacteuren van hard//hoofd.
Deel op
Redactie
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en intellectuele vrijhaven voor jong talent en experiment.
Steun Hard//hoofd en word kunstverzamelaar.

Steun Hard//Hoofd