Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Mijn hart zegt ja, maar mijn moeder zegt nee

Kunstweek

Tekst Beeldredactie &
Beeld Nastia Cistakova

Hard//hoofd zoekt donateurs/kunstverzamelaars! Geniet je met enige regelmaat van onze artikelen? Ondersteun Hard//hoofd dan en hang ons aan je muur.

Het valt niet mee om mens te zijn: elke dag loop je het risico blootgesteld te worden aan een flinke dosis clichés, sociale ongemakken en kleine frustraties. Illustrator Nastia Cistakova spaart ze en verwerkt ze in haar zoetgetinte kleurplaten. Speciaal voor de Kunstweek maakte ze een selectie uit eigen werk.

-
Wil je Nastia Cistakova of een van onze andere sterillustratoren aan je eigen muur? Dat kan:

Deel op
Nastia Cistakova is een illustrator. Ze is boos op de wereld dus probeert ze met een hoge dosis humor, absurditeit en brutale uitspraken mensen wat langer stil te laten staan bij diverse onderwerpen. Haar hart gaat sneller kloppen van t-shirtteksten, mensen in scootmobielen, knalblauw en de ‘shhh-oorlog’ in de stiltecoupé.
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en intellectuele vrijhaven voor jong talent en experiment.
Steun Hard//hoofd en word kunstverzamelaar.

Steun Hard//Hoofd