Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Thank Hugh

Nieuws in Beeld

Tekst Beeldredactie &
Beeld Nastia Cistakova

Hugh Hefner, de oprichter van het blootblad Playboy, is overleden. Dat werd in de nacht van woensdag op donderdag bekend gemaakt. Hij stierf een natuurlijke dood in zijn wel bekende Playboy Mansion, hij is 91 jaar geworden.
Hefner zal hoogstwaarschijnlijk begraven worden naast zijn 'ultieme droomvrouw', Marilyn Monroe. Monroe stond in 1953 op de cover van de eerste editie van het blad.
Beste mannen, haal de tissues maar te voorschijn. 

 
Deel op
Nastia Cistakova is een illustrator. Ze is boos op de wereld dus probeert ze met een hoge dosis humor, absurditeit en brutale uitspraken mensen wat langer stil te laten staan bij diverse onderwerpen. Haar hart gaat sneller kloppen van t-shirtteksten, mensen in scootmobielen, knalblauw en de ‘shhh-oorlog’ in de stiltecoupé.
b
a
a