Hard//hoofd

Hard//hoofd wil aan je muur! Word kunstverzamelaar

Tuintegeltax

Tekst Beeldredactie &
Illustratie Nastia Cistakova

Planten eruit, tuintegels erin. Steeds meer huizenbezitters kiezen ervoor om hun tuintje te bestraten. Scheelt namelijk weer kostbare vrije tijd en gedoe, al dat groen moet toch bijgehouden worden.

Maar door al die bestraatte tuintjes kan het regenwater nergens meer daar toe en al dat regenwater in goede banen leiden, kost geld. Daarom overweegt een Brabantse gemeente de 'tuintegeltax' te introduceren. Je kunt dan centen besparen met je gazonnetje en eigenlijk is die hortensia's snoeien ook best wel leuk. 

 
Deel op of
Nastia Cistakova is een illustrator. Ze is boos op de wereld dus probeert ze met een hoge dosis humor, absurditeit en brutale uitspraken mensen wat langer stil te laten staan bij diverse onderwerpen. Haar hart gaat sneller kloppen van t-shirtteksten, mensen in scootmobielen, knalblauw en de ‘shhh-oorlog’ in de stiltecoupé.
b
a
a