Hard//hoofd

Zomerboek

Ga de barricades op met deze illustraties onder je arm en vuur in je ziel

Tekst Redactie &
Illustratie Rosanne van Leusden


Fragment van illustratie door Jasmijn de Nood en Tim Peacock


Aanstaande zaterdag presenteren we ons zomerboek Des Donders: Softies op de barricade aan de wereld met een feestje in de Oedipus brouwerij. Natuurlijk kun je er eten, drinken, lachen en dansen maar voordat je je overgeeft aan hedonisme is het misschien leuk om ook even onze expositie en minimarkt af te struinen.

We vertonen illustraties van XF&M, Tim Peacock, Kati Szigali, Merlijn van Bijsterveld, Jasmijn de Nood, Eline Schipperen en Rosanne van Leusden (die live gaat portretteren). Mocht je fan van deze kunstenaars zijn - of dat ter plekke worden - dan kan je meteen zoveel prints inslaan als dat er ruimte aan je muur is.

Verder zijn er 100 exclusieve exemplaren van dit blitse speldje te koop, zodat je altijd en overal respect afdwingt.De echte literaire ziel neemt namelijk geen halve maatregelen.Hopelijk zien we je zaterdag!


Deel op of
Redactie
Rosanne van Leusden is illustrator, wonend en werkend in Amsterdam.
b
a
a