Hard//hoofd

Hard//hoofd wil aan je muur! Word kunstverzamelaar

Kiekjesverbod

Nieuws in beeld

Tekst Beeldredactie &
Illustratie Jente Hoogeveen

Sinds enkele zomers, hanteert een groeiend aantal zwembaden een fotoverbod. Na klachten over flitsen in kleedhokjes, en steeds meer mobieltjes die mee het zwembad in kunnen, vond bijvoorbeeld zwembad De Lockhorst in Sliedrecht het tijd voor maatregelen. Ze willen niet dat hun bezoekers ongewenst op social media terecht komen. Iemand die toch de camera of telefoon oppakt om een foto te maken, wordt door de toezichthouder op de vingers getikt. Na overleg over wat en waarom er precies gefotografeerd moet worden, kan de toezichthouder soms besluiten om het kiekje zelf te maken.


Deel op of
Jente Hoogeveen is student Liberal Arts & Sciences, de rest van de tijd maakt ze beeldend werk en schrijft korte verhalen.
b
a
a