Hard//hoofd

Hard//hoofd wil aan je muur! Word kunstverzamelaar

Etgar Keret: based on a true story

//Win 2x 2 kaarten

Tekst Redactie

Kijk de documentaire Etgar Keret: based on a true story. Gemaakt door Hard//hoofdcolumnist en oud-hoofdredacteur Rutger Lemm en voormalig videoredacteur Stephane Kaas.


Hard//hoofd geeft 2x twee kaarten weg:

  • - 1x twee voor de premiere in het Ketelhuis in Amsterdam op 18 mei, wanneer Paulien Cornelisse live in gesprek zal gaan met Etgar Keret.

  • - 1x twee voor de premiere in KINO Rotterdam op 19 mei, waarbij Raoul Heertje en Etgar Keret een nagesprek voeren.


Beide avonden worden er voor de liefhebbers ook vibrators verkocht. Om erachter te komen waarom dat logisch is, zul je de film moeten gaan zien.



Om kans te maken op de kaarten, bekijk de trailer en beantwoord deze twee vragen:

  1. Hoeveel muzikanten lopen er op het strand?

  2. Welke twee titels van korte verhalen van Etgar Keret zijn te lezen in deze trailer?


Stuur je antwoord met jouw locatievoorkeur (Rotterdam/Amsterdam) naar Prijsvraag@hardhoofd.com
Je kunt insturen tot donderdag 18 mei, 11:00. De winnaar wordt diezelfde dag bekend gemaakt om 12:00.  


Meer over de film: ETGAR KERET: BASED ON A TRUE STORY is een film over Kerets korte verhalen, zijn absurde leven in Israël, maar vooral over de diepgewortelde menselijke behoefte om verhalen te vertellen. Een surrealistische documentaire waarin verschillende vertelvormen worden ingezet om Etgars unieke brein uit te pluizen: animaties van de fictieverhalen (door Bafta-winnares Nina Gantz), reconstructies van Etgars anekdotes (waarin hij zelf enthousiast acteert), en een levendige montage met kijkjes achter de schermen (de film is zelf immers ook een verhaal). Familie, vrienden en bekende namen als Jonathan Safran Foer, Gary Shteyngart en This American Life-host Ira Glass werden geïnterviewd in New York en Tel Aviv.

{{postlink7}}
Deel op of
Redactie
b
a
a