Hard//hoofd

Zomerboek

Toekomstmuziek

Tekst Beeldredactie &
Illustratie Robert van Raffe

Met behulp van een nieuw ontwikkeld middel zijn Rotterdamse onderzoekers erin geslaagd om ouderdomsverschijnselen bij muizen terug te draaien. Na het toedienen vulde de dun geworden vacht zich opnieuw tot een volle dos en keerde de verslechterde nieren terug in gezonde staat. Ook vonden de inmiddels nagenoeg immobiele beestjes plotseling weer de energie om hun molentjes op te zoeken. De stof richt zich op een eiwit dat ook aanwezig is bij mensen. Dit maakt het volgens verouderingsexpert Andrea Maier waarschijnlijker dat het ook bij mensen zal werken. 

 
Deel op of
Robert van Raffe is stripauteur, illustrator en student filosofie. Tijdens zijn studietijd aan de kunstacademie ontwikkelde hij een fascinatie voor het dandyisme waar hij nooit meer helemaal van is genezen. Hij verwierf enige bekendheid met het feit dat hij nooit sokken draagt.
b
a
a