Hard//hoofd

Zomerboek

Een ongewenst bezoek

Tekst Beeldredactie &
Illustratie Wies van der Velde

De Turkse regering heeft zijn zinnen gezet op een campagne op Nederlandse grond voor het aankomende Turkse referendum. Premier Rutte verzet zich tegen deze plannen, omdat hij niet wil dat de Turkse ministers 'de Nederlandse vrijheid van meningsuiting gebruiken voor een grondwetscampagne, die Turkije naar onze mening eerder minder dan meer democratisch maakt'. Ondanks meerdere verzoeken om de tocht richting het noorden af te blazen, geeft de Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Mevlüt Cavusoglu, aan dat niemand hen kan tegenhouden.


Deel op of
Wies van der Velde is illustrator, wonend en werkend in Den Bosch. Ze werkt vooral met kleurpotlood en Lino, die samen een mooie balans vormen.
b
a
a