Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Normaal doen

Tekst Beeldredactie

Mark Rutte schreef deze week een brief aan alle Nederlanders waarin hij iedereen oproept om normaal te doen of weg te gaan. Halverwege de brief wordt duidelijk dat hij zijn woorden met name aan een bepaalde groep richt: de immigranten. Volgens Rutte verwoordt hij in zijn brief een sentiment dat velen met hem delen. De brief zorgde echter voor veel kritiek op de premier, omdat zijn woorden bijdragen aan de verdergaande verscherping van tegenstellingen, terwijl een voorstel voor een oplossing uitblijft.

Jente Hoogeveen brengt het Nieuws in Beeld.


Deel op
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en intellectuele vrijhaven voor jong talent en experiment.
Steun Hard//hoofd en word kunstverzamelaar.

Steun Hard//Hoofd