Hard//hoofd

Zomerboek

#PrayForKanye

Tekst Beeldredactie &
Illustratie Friso Blankevoort

Vorig weekend gaf Kanye West een spraakmakend optreden. Niet vanwege zijn muzikale hoogstandjes, maar vanwege de hysterische tirade waarmee hij het optreden na 30 minuten abrupt afsloot. Hij is opgenomen in het ziekenhuis waar zijn psychische gesteldheid is geëvalueerd. The New York Times meldt dat West kampt met uitputtingsverschijnselen. Als gevolg van zijn extreme vermoeidheid kondigde Kanye dinsdag aan dat hij de resterende 22 optredens van zijn tour helaas moest afzeggen. Via Twitter leeft de wereld met hem mee.

 


Deel op of
Friso Blankevoort (a.k.a. Freshco) is een illustrator/designer die woont en werkt in Amsterdam. De skateboardcultuur heeft een grote invloed op zijn werk, dat ook beïnvloed wordt door de traditie van grafisch ontwerp in Nederland.
b
a
a