Hard//hoofd

Zomerboek

Relatietherapie in Babypyjama

Audioverhaal

Tekst Joyce de Badts


Volgens de regels verwerkte Joyce in haar verhaal een slaapliedje, een afgeluisterd gesprek en in de titel een kledingstuk. Joyce: "Zulke beperkingen zijn erg leuk, ze bakenen een aantal dingen af, zodat je niet oeverloos alle kanten op blijft gaan." Resultaat is een absorberend, deels autobiografisch verhaal."We hoorden weleens koppels commentaar op elkaar geven via hun kind, en dat vonden we vreselijk. Het was een stille afspraak tussen ons dat wij dat nooit zouden doen. Maar toen werd het een heel zoetsappig verhaaltje, en een beetje saai. Dus vroeg ik een bevriend acteur om de rol van de vader te spelen voor een einde met een grappige twist."

 

Beeld: Vincent van Gogh
Deel op of
Joyce de Badts is Hard//hoofd-redactielid.
b
a
a