Hard//hoofd

Zomerboek

Gepensioneerd columnist

Vacature

Tekst Redactie

Deze vacature is gesloten. Wij zijn enorm blij met de rijkelijke hoeveelheid reacties, met en zonder e-bikes en advocaat. Met veel genoegen trekken wij ons terug in onze mailbox, op zoek naar onze nieuwe columnist. En ja, we geven toe: als pauze kijken we zo nu en dan naar onszelf bij Tijd voor Max.

Wij zochten: een gepensioneerde columnist. Iemand die gepensioneerd is en voor Hard//hoofd iedere twee weken een stukje schrijft van 300-500 woorden over zijn dagelijks leven. Iemand met ‘n stel leuke kleinkinderen, een e-bike en een voorkeur voor vieux en jenever. Met een abonnement op de opera en een moestuin. Of een pensionado die ervoor leeft al deze clichés te ontkrachten.

Het lijkt ons heerlijk om iedere twee weken eventjes achter de zware, fluwelen gordijnen van het huis van een gepensioneerde te kijken. Meegenieten van deze oases van rust in onze druk-druk-druk-maatschappij. Een kleine sneak peek van een luxe die huidige freelancers, flexwerkers en starters volgens de voorspellingen misschien nooit zullen hebben. Maak ons deelgenoot van de beleving. Dicht de generatiekloof of markeer voor ons de overzijde.

Want wij, kleine workaholics die we zijn, vragen ons af: wat doe je met je tijd als je nooit meer hoeft te werken? Hoe bevalt dat? Waar begeef jij je met vrienden? En, wat zijn dit voor een tijden?

Wij bieden:
- Een grote bühne.
- Scherpe feedback en poëtische replieken.
- Leuke feestjes, literaire avonden en verrassend inspirerende vergaderingen. Met bier en op aanvraag: advocaat met slagroom.
- Geen financiële vergoeding.

Ben jij de onze?
Stuur dan voor 17 oktober een mail naar pensioen@hardhoofd.com. Vertel ons wie je bent en waarom jij het bent. Verder ontvangen wij graag een proefcolumn en een ideetje voor een tweede.


Foto: Pepsi


Deel op of
Redactie
b
a
a