Hard//hoofd

Hard//hoofd wil aan je muur! Word kunstverzamelaar

Oh Geluk (wat doe je daar achter de horizon?)

Zwaarmoedige zomerhit

Tekst Wisse Beets

Vergeet de Summer Jam en Dragostea din tei. Wisse Beets maakte speciaal voor het Hard//hoofd zomerboek een zwaarmoedige zomerhit. Dit jaar is 'Oh geluk (wat doe je daar achter de horizon?)' de soundtrack van je zo nu en dan kabbelende zomer.
Oh Geluk (wat doe je daar achter de horizon?) - Hard//Hoofd op Vimeo.

Ps. Wil je bijpassend lees-, puzzel- en kijkvoer? Klik hier voor het enige echte Hard//hoofd Zomerboek.


Deel op of
Wisse Beets werkt als adviseur bij een ingenieursbureau. Omdat er in dit vakgebied weinig behoefte bestaat aan liederen en filmpjes heeft hij woensdag altijd vrij om die toch vrij sterke behoefte te uiten.
b
a
a

Welkom in onze /winkel. Koop iets leuks en steun Hard//hoofd. Sluiten