Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'
Vacature voor hemelbestormers: Hard//hoofd zoekt makers!

Hard//hoofd zoekt makers!

Vacature voor hemelbestormers

Tekst Redactie

Wij zoeken:
Schrijvers, opiniemakers, kunstenaars, filmmakers, radiofanaten, fotografen en homines universales. Ofwel: mensen met wilde plannen en werk dat goed past binnen de context van een online tijdschrift.

Gastbijdrages mogen altijd, maar voor deze vacature hebben we vooral behoefte aan mensen die onze redactie structureel komen versterken.

We bieden geen financiële vergoeding, maar wel:
- Een grote bühne.
- Interessante contacten binnen de culturele sectoren van Nederland en Vlaanderen.
- Scherpe feedback en poëtische replieken.
- Baanbrekende samenwerkingen met kunstenaars, schrijvers en culturele instellingen.
- Leuke feestjes, literaire avonden en verrassend inspirerende vergaderingen.
- Doorgroeimogelijkheden in allerlei richtingen.

Ben jij de onze?
Mail dan voor 17 mei naar redactie@hardhoofd.com. Vertel ons wie je bent en waarom jij het bent. Verder ontvangen wij graag een bewijs van (schrijf-)vaardigheid en vier woeste plannen voor bijdrages.

Beeld: wikimedia


We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Redactie
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd