Hard//hoofd

Hard//hoofd wil aan je muur! Word kunstverzamelaar

Wapenwet Amerika

Nieuws in Beeld

Tekst Beeldredactie &
Illustratie Gemma Pauwels

lunchbox2

Na het zoveelste wapen drama, een school shooting in Oregon en een jongen van 11 die zijn 9-jarige buurmeisje dood schiet, laait de wapendiscussie in Amerika weer op. Donald Trump is ervan overtuigd dat het beter is wanneer meer mensen een wapen zouden dragen, volgens hem zou op die manier het drama in Oregon veel beter zijn afgelopen. President Obama daarentegen pleit juist voor een strengere wapenwet en roept opnieuw op een einde te maken aan de machtige wapenlobby.

Gemma Pauwels is freelance illustrator en woont in Amsterdam. 
Deel op of
Gemma Pauwels is freelance illustrator en woont in Amsterdam.
b
a
a

Welkom in onze /winkel. Koop iets leuks en steun Hard//hoofd. Sluiten