Hard//hoofd

Hard//hoofd wil aan je muur! Word kunstverzamelaar

Columnwedstrijd

Tekst Redactie

Er zijn hete zomers, broeierige zomers, zomers die in het water vallen en zomers die je leven veranderen. Maar laten we niet vergeten dat zomers ook knap zinloos kunnen zijn. En laten die zomers nu net het thema zijn van een heuse columnwedstrijd op hard//hoofd.

Omdat onze stercolumnist ook wel eens van een welverdiende vakantie wil genieten, staan we zijn plaats binnenkort vier weken af aan een vervanger. En die vervanger, dat kun jij zijn. Zin in een zinloze zomer? Stuur ons dan een column over het thema, plus een omschrijving van de andere drie columns die je wilt gaan schrijven. En als je dan toch bezig bent, vinden we het ook leuk om iets meer over jou te lezen, dus stuur ook een kort berichtje over wie je bent.

De prijs: een zomerse maand lang shinen op hard//hoofd!

Mail je column (max. 800 woorden) + plan + briefje voor 6 juli naar tekst@hardhoofd.com.

We hopen je te lezen!Beeld: Frederick Carl Frieseke via metmuseum.org
Deel op of
Redactie
b
a
a