Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Het Proces

FESTIVAL

Tekst Redactie

Op zondag 23 november viert hard//hoofd haar 5-jarig bestaan (VIJF JA) met een tien uur durend festival. Van twee uur 's middags tot minimaal middernacht. In de Tolhuistuin in Amsterdam. KOM.Koop hier je kaartje.

Er is muziek, theater, literatuur, beeldende kunst en poëzie; er zijn interviews en voordrachten en optredens. Kortom: alles.

Muziek
SPINVIS
TRY ACROBATICS
TENDER FALCONS
MERLIJN TWAALFHOVEN
MELVIN BONNET
DAAN OVERGOOR
LARS EN ROOS
DJ TIENSON
DJ DIKKE THOMAS (met z'n vette platen)

Literatuur, Poëzie en Intelligent Geouwehoer
MAARTJE WORTEL X FLO
PETER JAN RENS
EMY KOOPMAN
RUTGER LEMM
FLORIS SOLLEVELD
MAUD VANHAUWAERT
MAITE KARSSENBERG
KASPER HENDRIK VAN ROYEN-DOELAND
LIEKE MARSMAN
MAARTEN VAN DER GRAAFF
MARTIJN DEN OUDEN
ALEXANDER NIEUWENHUIS
DENNIS GAENS
HISKE VERSPRILLE
MAARTJE SMITS
JAN POSTMA

Beeldende kunst
FRAMER FRAMED / COSTUME BUREAU
ROEL ARKESTEIJN + interview met Meike Scholten
SARÁ IVÁNYI
JASPER KUIPERS

Theater
BOG. speelt MEN. (inclusief interview door Puck van Dijk)

Fotografie
FOAM TALENT TABLE met:
JAN HOEK
JAN ROSSEEL
ANNEGIEN VAN DOORN
MARCEL FEIL

Illustratie
LUDWIG VOLBEDA
AART-JAN VENEMA
JOSSE BLASÉ
FRISO BLANKEVOORT
FLO
LIESBETH DE FEYTER
FLORIS SOLLEVELD

Dit is de poster die onvolprezen Judith van der Velden voor de gelegenheid maakte:Koop een kaartje.

Voor mensen met Facebook: HIER kun je je alvast aanmelden voor updates en gifjes van dingen die bewegen.

-

De Rijdende Rechter zou er graag bij zijn, dit hebben we zwart op wit. Hij baalt als een stekker. DJ Hardwell komt niet.
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Redactie
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd