Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Puppie

Marktplaatsdieren

Tekst Gastbijdrage &
Beeld Merel Cremers

Vroeger werden konijntjes gewoon vrijgelaten en gingen hondjes 'op vakantie' naar het bos terwijl hun baasjes het vliegtuig pakten naar zonnigere oorden. Tegenwoordig worden huisdieren aangeboden op Marktplaats. Illustrator Merel Cremers verzamelt deze advertenties en maakt er speciaal voor hard//hoofd een mooie serie van. Deze zomer elke twee weken een aflevering.prachtig prinsje te koop(puppie)
"ik doe mijn babytje weg omdat ik op het moment zwanger ben en binnenkort een kleine verwacht en miijn puppie verliest om het moment veel haar omdat hij in de wissel is en hopelijk is er iemand die hem met veel liefde een nieuwe thuis wild geven zoals wij dat hire hebben gedaan stuur mijn gerust een email en je krijgt spoedig antwoord"

--
Merel Cremers (1989) tekent al van kinds af aan dieren. Sinds ze keramisch ontwerp heeft ontdekt liggen deze rauwe illustraties ook regelmatig op mooie bordjes.

We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Merel Cremers tekent al van kinds af aan dieren. Door de jaren heen is vooral de setting veranderd van idyllische bostaferelen naar mens-dier relationele sferen. En sinds Merel keramiek heeft ontdekt liggen die tekeningen nu ook op je bord..
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd