Hard//hoofd

Zomerboek

Puppie

Marktplaatsdieren

Tekst Gastbijdrage &
Illustratie Merel Cremers

Vroeger werden konijntjes gewoon vrijgelaten en gingen hondjes 'op vakantie' naar het bos terwijl hun baasjes het vliegtuig pakten naar zonnigere oorden. Tegenwoordig worden huisdieren aangeboden op Marktplaats. Illustrator Merel Cremers verzamelt deze advertenties en maakt er speciaal voor hard//hoofd een mooie serie van. Deze zomer elke twee weken een aflevering.prachtig prinsje te koop(puppie)
"ik doe mijn babytje weg omdat ik op het moment zwanger ben en binnenkort een kleine verwacht en miijn puppie verliest om het moment veel haar omdat hij in de wissel is en hopelijk is er iemand die hem met veel liefde een nieuwe thuis wild geven zoals wij dat hire hebben gedaan stuur mijn gerust een email en je krijgt spoedig antwoord"

--
Merel Cremers (1989) tekent al van kinds af aan dieren. Sinds ze keramisch ontwerp heeft ontdekt liggen deze rauwe illustraties ook regelmatig op mooie bordjes.

Deel op of
Merel Cremers tekent al van kinds af aan dieren. Door de jaren heen is vooral de setting veranderd van idyllische bostaferelen naar mens-dier relationele sferen. En sinds Merel keramiek heeft ontdekt liggen die tekeningen nu ook op je bord..
b
a
a