Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Memento mori

Entrée

Tekst Beeldredactie

hard//hoofd vroeg verschillende fotografen werk te maken bij het thema ‘Memento mori'. Dit is de laatste aflevering van een serie van vier waarin jonge beeldmakers de thema’s van Entrée op hun eigen manier interpreteren.Basje Boer


Noël Loozen


Dagmar van Wersch


Lotte Reimann


Anne HuijnenWhat The Max
Voici la dernière paire que j'ai acheté dans ma petite colection de baskets. Cette paire est sortie cette été. Pour les couleurs Nike s’est basé sur le logo des jeux olympiques. C’est la première que je m’imagine jamais porté une paire, elle est vraiment magnifique.
Comme c’était la dernière taille au magasin le vendeur me l’a vendu à 15 € moins chez que la normal.
J'arrète de collectionner des baskets parce que j'en ai marre d'en acheté tout simplement. Je suis pas un ‘sneaker addict’, j'aime vraiment pas cette ambiance et savoir que certains gens vivent que pour leurs baskets. C’était donc juste une fase dans ma vie. Plus tard j’en achèterais surement, mais mtn Baraka !
Zak de Molem, Septembre 2012


Dit is het laatste paar sneakers die de Marokkaanse jongen uit Brussel Zakaria Haddou, aka Zak, heeft verzameld. De gehele collectie van 24 paar schoenen die hij kocht in anderhalf jaar is gedocumenteerd met beeld en geluid in m'n laatste publicatie, de LP "The Molem Collective".

Hana Miletic


Anna de Jong


Adriana Bogdanova


We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis.

Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken.

Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Helemaal gratis. We kunnen dit niet blijven doen zonder jouw hulp. Als je ons steunt, dan sturen we je als dank de interessantste Hard//hoofd-kunstwerken toe. Word kunstverzamelaar en help Hard//hoofd het volgende decennium door.

Steun Hard//Hoofd