Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Jazz it Up

Tekst Beeldredactie

hard//hoofd vroeg verschillende fotografen werk te maken bij het thema ‘Jazz it Up'. Dit is de derde aflevering van een serie van vier waarin jonge beeldmakers de thema’s van Entrée op hun eigen manier interpreteren.

Lotte Reimann


Anna de Jong


Anne Huijnen


Adriana Bogdanova


She uses a basic recipe and jazzes it up with chocolate chips, apples, or bananas. Noël Loozen


Basje BoerJazzy
Zef rap ce beat
Il vient décrocher le hit
Même si je suis jeune j'vais rappé à l'ancienne
Je vais devenir riche et rouler en Porsche Cayenne
On ta fait tellement tourné qu'on tassocie à un disque
Traine pas avec nous ou t'va courrir risque
Non je rigole moi j'suis pas dans cette violence
Moi mon seul truc c'est d'être en vacance

Written and performed by Youssef Meroual aka Mister Zeff
Beats by Redouane El Hadra


Hana Miletic


Dagmar van Wersch
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis.

Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken.

Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Helemaal gratis. We kunnen dit niet blijven doen zonder jouw hulp. Als je ons steunt, dan sturen we je als dank de interessantste Hard//hoofd-kunstwerken toe. Word kunstverzamelaar en help Hard//hoofd het volgende decennium door.

Steun Hard//Hoofd