Hard//hoofd

Hard//hoofd wil aan je muur! Word kunstverzamelaar

De 12 van 2012

De Keuze van Kas #89

Tekst Kasper van Royen &
Illustratie Joost Dekkers

Na precies een jaar afwezigheid is De Keuze van Kas terug in een nieuw jasje en wel als maandelijkse podcast exclusief voor hard//hoofd. In deze audiocolumn bespreekt Kasper op eigenzinnige wijze muziek die hem verrast, verleidt of irriteert, om die vervolgens ook te laten horen. In de eerste aflevering van deze nieuwe reeks vertelt Kasper over zijn 12 favoriete platen van 2012.Afl. 89: De 12 van 2012
Verder stelt Kasper aan het einde van het jaar altijd ‘Kasmix’ samen, een dubbeldikke compilatie met zijn favoriete liedjes van de afgelopen twaalf maanden. De nummers lopen doorgaans smaakvol in elkaar over, dus shuffelen is ten strengste verboden. Kasmix 2012 is hier te downloaden.


Illustratie: Joost Dekkers


Van februari 2010 tot en met december 2011 was De Keuze van Kas een radiorubriek in het programma Songwriters Guild Live op AmsterdamFM. Elke week besprak Kasper hierin een nieuwe plaat en liet daar een liedje van horen. Vanaf 2011 werd ‘De Keuze’ ook geplaatst op hard//hoofd. De eerste 88 afleveringen zijn hier terug te horen. De jingle van De Keuze van Kas is gemaakt door The Secret Love Parade.
Deel op of
Kasper van Royen is Hard//hoofd-redactielid, is naast vader ook filosoof, ex-docent, ex-dichter, ex-echtgenoot, popfetisjist en postbode.
Joost Dekkers
b
a
a