Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

De buren in beeld

NL/BE

Tekst Beeldredactie

hard//hoofd vroeg verschillende fotografen werk te maken bij het thema 'NL/B-deBuren'. Dit is de eerste aflevering van een serie van vier waarin jonge beeldmakers de thema’s van Entrée op hun eigen manier interpreteren.

Adriana Bogdanova
Anna de Jong
Noël Loozen
Anne Huijnen


Hana Miletic
Boven: "Mercedes Benz 190e 1.8", Adolphe Lavalléestraat, 1080 Sint-Jans-Molenbeek (Brussels), Belgium, 2011
Onder: thechurchowl27e, "Mercedes Benz 190e 1.8 1993 Walk Around and Start" Published on September 10, 2012.
Bought this very nice Mercedes 190e last Friday. It's all original. I'm the third owner. It has 341.000 km and runs and looks like new.

Lotte Reimann

Basje BoerCaroline van Pagée
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis.

Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken.

Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Helemaal gratis. We kunnen dit niet blijven doen zonder jouw hulp. Als je ons steunt, dan sturen we je als dank de interessantste Hard//hoofd-kunstwerken toe. Word kunstverzamelaar en help Hard//hoofd het volgende decennium door.

Steun Hard//Hoofd