Het laatste deel van Sport Gras en Onbegrip heeft ballen. Samen met een net en een aantal rackets vormen ze de sport Tennis. Een spannende Finale!" /> Het laatste deel van Sport Gras en Onbegrip heeft ballen. Samen met een net en een aantal rackets vormen ze de sport Tennis. Een spannende Finale!" />

Hard//hoofd

Zomerboek

Sport, Gras en Onbegrip V

Tekst Videoredactie

Gebroken ribben! Spetters! Een propje papier! Meer zweet dan een Olympisch bad aankan! Tijd om dieper in te gaan op het alom aanwezige begrip “zwevende middenvelder”. Met de eindstreep in zicht maakt hard//hoofd zich op voor de grande finale, nummer vijf, V van victorie, de beste heen-en-weersport die het zomerse medialandschap te bieden heeft: Tennis.

In Sport, Gras en Onbegrip plaatsen de multitalenten Kyra Bououargane, Sam van Gool en Gover Meit vijf Olympische sportdisciplines op een voetstuk. Bewapend met passie en gevoel voor ritme onderzoeken zij de fenomenen “kracht”, “uithoudingsvermogen”, “competitie”, “teamspirit” en “zwevende middenvelder”. Hierbij ligt Respect © voortdurend onder het vergrootglas en staat Fair Play ™ ® bovenaan hun verlanglijstje.

Deelnemers: Kyra Bououargane, Sam van Gool & Gover Meit
Camera: Henrik Linnet
Creative Producer: Simon Catz
Montage: Julia Veldman
Muziek: I am the best, 2NE1
Met dank aan: Stephane Kaas, Morgan Freeman, Kees


Deel op of
Videoredactie
b
a
a