Waar het bij hard//hoofd draait om teamspirit is in het Olympisch rennen vooral uithoudingsvermogen een belangrijke waarde." /> Waar het bij hard//hoofd draait om teamspirit is in het Olympisch rennen vooral uithoudingsvermogen een belangrijke waarde." />

Hard//hoofd

Zomerboek

Sport, Gras en Onbegrip IV

Tekst Videoredactie

Extra beveiliging! Druppels! Een voorbijganger! En alwéér zweet! Niet alleen de Chinezen worden steeds rijker, onze sportzomer kan er ook wat van. In alweer het vierde deel van onze kwalitatief hoogstaande serie Sport, Gras en Onbegrip wordt het principe "uithoudingsvermogen" tot bloedens toe door de mangel gehaald.

In Sport, Gras en Onbegrip plaatsen de multitalenten Kyra Bououargane, Sam van Gool en Gover Meit vijf Olympische sportdisciplines op een voetstuk. Bewapend met passie en gevoel voor ritme onderzoeken zij de fenomenen “kracht”, “uithoudingsvermogen”, “competitie”, “teamspirit” en “zwevende middenvelder”. Hierbij ligt Respect © voortdurend onder het vergrootglas en staat Fair Play ™ ® bovenaan hun verlanglijstje.

Deelnemers: Kyra Bououargane, Sam van Gool & Gover Meit
Camera: Henrik Linnet
Creative Producer: Simon Catz
Montage: Julia Veldman
Muziek: "Deel 1", Ouverture van Cats de Muscial
Met dank aan: Stephane Kaas, Morgan Freeman, Kees

Deel op of
Videoredactie
b
a
a