De olympische delegatie van hard//hoofd zet een ongekende prestatie neer op het onderdeel roeien. " /> De olympische delegatie van hard//hoofd zet een ongekende prestatie neer op het onderdeel roeien. " />

Hard//hoofd

Zomerboek

Sport, Gras en Onbegrip II

Tekst Videoredactie

Zweetgeur! Druppels! Een voorbijganger! Nog meer zweet!
Ook hard//hoofd richt zich in deze barre tijden op de rijkst gevulde sportzomer OOIT.
Waarom? Omdat het niet anders kan.

In Sport, Gras en Oonbegrip plaatsen de multitalenten Kyra Bououargane, Sam van Gool en Gover Meit vijf Olympische sportdisciplines op een voetstuk. Bewapend met passie en gevoel voor ritme onderzoeken zij de fenomenen “kracht”, “uithoudingsvermogen”, “competitie”, “teamspirit” en “zwevende middenvelder”. Hierbij ligt Respect © voortdurend onder het vergrootglas en staat Fair Play ™ ® bovenaan hun verlanglijstje.

Deelnemers: Kyra Bououargane, Sam van Gool & Gover Meit
Camera: Henrik Linnet
Creative Producer: Simon Catz
Montage: Julia Veldman
Muziek: Uit het oog niet uit het hart, Edsilia Rombley en Ruth Jacott
Met dank aan: Stephane Kaas, Morgan Freeman, Kees

Deel op of
Videoredactie
b
a
a