Vladimir Poetin als lichtend voorbeeld." />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

World leaders working out

Tekst Beeldredactie

Net nu er een nieuwe sportzomer aantreedt, met Olympische Spelen, het EK voetbal, Wimbledon en de Tour de France, is het grootste land ter wereld weer in handen van de meest sportieve man ter wereld gekomen. Zijn collega’s kunnen nu natuurlijk niet achterblijven. Wij verzamelden de beelden. Voor de wereldleiders die walvisjagen en bobsleeën toch iets te ver vinden gaan sluiten we af met de lievelingssport van de vorige Russische president: badminton.Poetin ijshockey
Obama golf
Poetin geweer
Cameron cricket
Poetin bobslee

We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd