Modetijdschrift zonder die banale shit. " /> Modetijdschrift zonder die banale shit. " />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

The Gentlewoman

TIP

Tekst Kelli van der Waals

Stel je een gemiddeld modeblad voor en denk de volgestouwde plakselpagina’s weg, de lelijke advertorials en de banale promotie van vrouwenproducten. Behoud de mooie fotoreportages. Voeg lange artikelen en portretten van vrouwen met een goed verhaal toe. Dan heb je in grote lijnen The Gentlewoman, een opvallend Londens vrouwenblad dat elk half jaar verschijnt.Een ‘fabulous women’s magazine’, zegt de ondertitel. Of dat ‘fabulous’ slaat op het tijdschrift of de beoogde doelgroep laten we even in het midden. Maar grote kans dat de inhoud doet wat de cover belooft, want het blad is van de makers van de geweldige tijdschriften Fantastic Man en Butt.

Koop het lente-zomernummer als je zin hebt in mooie plaatjes en leesvoer over doorschijnend ondergoed, citrusvruchten die zeven Engelse pond kosten, en vrouwen die iets kunnen: internetlobbyisten, mensenrechtenadvocaten, Tilda Swinton, Sinead O’Connor, model Christy Turlington en tennisster Maria Sharapova. Het blad is makkelijk te vinden, want felroze, met een zwart-witfoto van model Christy Turlington en ‘Oh Wow!’ in roze letters over de foto geplakt.

Ook leuk voor fabulous men.

Deel op
Kelli van der Waals
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en intellectuele vrijhaven voor jong talent en experiment.
Steun Hard//hoofd en word kunstverzamelaar.

Steun Hard//Hoofd