Een foto-wedstrijd." /> Een foto-wedstrijd." />

Hard//hoofd

Hard//hoofd wil aan je muur! Word kunstverzamelaar

Mooie mensen in het museum

Tekst Beeldredactie

Tijdens museumbezoeken trok niet alleen de kunst Xavier Aaronsons aandacht, maar ook de bezoekers. Daarom startte hij de website babesatthemuseum.com. Hard//hoofd toont de beste beelden van dit project en organiseert in samenwerking met Babes At The Museum en met hulp van Foam Fotografiemuseum Amsterdam een wedstrijd. Laat jij je ook graag afleiden door babes óf hunks in musea, laat het ons zien en stuur jouw foto van een compositie waarin de wisselwerking tussen bezoeker en museumobject een verrassende combinatie oplevert vóór 19 maart naar beeldredactie@hardhoofd.com en maak kans op een Babes At The Museum t-shirt, een papieren editie van hard//hoofd of vrijkaarten voor een bezoek aan Foam

.


Foto: Xavier Aaronson


Sade bij het Museum of Modern Art - New York
Foto: Andras Zombori


Paloma bij het Ludwig Museum - Budapest
Foto: Xavier Aaronson


Jessica bij het Museum of Modern Art - New York
Foto: Xavier Aaronson


Louise bij het Museum of Modern Art - New York
Foto: Xavier Aaronson


Alexa bij het New Museum - New York
Foto: Mathias Adam Munch


AlisaDeel op of
b
a
a