Er bestaan nu ook pop-up galeries." /> Er bestaan nu ook pop-up galeries." />

Hard//hoofd

Zomerboek

No Man's Art

TIP

Tekst Noor SpanjerEen beetje hipster is tegenwoordig ook kunstenaar, in ieder geval parttime. Echter, als artiest zonder gevestigde naam krijg je niet snel de kans je werk daadwerkelijk te exposeren. No Man’s Art speelt hier slim op in. Het idee komt van Emmelie Koster, die haar baan als advocaat opzegde om haar droom na te jagen: van No Man’s Art een succes maken. Getalenteerde, locale kunstenaars exposeren in de tijdelijke No Man’s Art galerie hun (betaalbare) kunst, die daarna ook via de website te zien en te koop is. Inmiddels zijn er in Amsterdam, Rotterdam, Hamburg en Mumbai pop-up galeries geweest: ‘We are always on the move. We don’t have one home base, we have many.’ De eerst komende pop-up is in Parijs (23 maart), en om dit te vieren is er een teaserparty in de vondelbunker in Amsterdam, op zondag 4 maart: hipsters gegarandeerd.

Deel op of
Noor Spanjer (Amsterdam, 1982) is freelance journaliste en mediawetenschapper. Als nieuwerwetse minstreel is zij altijd op zoek naar persoonlijke verhalen en daarnaast is ze ideologisch inzetbaar voor feministische zaken en andere nature-nurture kwesties.
b
a
a