Een nieuw gedicht van de Jagers!" />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Turven

Tekst De Jagers

Een nieuw jaar met weer nieuwe Jagers. In de serie 'beginnen' een gedicht van Pia de Jong

Illustratie: Rosanne GroenewegTurven

Wij vrouwen
we turven de strepen
die we achteloos kerfden
in onze ziel.

Met hem
met haar
daar en toen
en weer
en nog een keer.

Jij en ik,
we deden het
tussen hem
en haar.
Die ene keer
daarna
weer
en weer
en toen voorbij
tussen jou en mij.
Ik blijf steken
daar en toen
en weet het nu niet meer.

Pia de Jong debuteerde in 2008 met Lange dagen

.
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
De Jagers
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd