Onze redactie fotografeerde het kerstweekend." />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Aan tafel!

Tekst Beeldredactie

Kerst achter de rug, extra kilo's in de buik. Jammer dat het alweer voorbij is? Onze redacteuren fotografeerden hun kerstweekend.
Maastricht.Oosterhuizen.Amsterdam.
"Snapshot van onze kerstbarbecue in een garage te Hoorn Kersenboogerd".
Urmond.
Amsterdam.
"Hier zie je een fusion tussen Chanoeka en kerst. Chanoekia op de achtergrond, met kerstservetje. Kalkoen (obsceen groot) naast schaal viskoekjes."


Amsterdam.
"Dit verbeeldt mijn kerstdiner zeer accuraat en precies (ben ziek)."
Hengelo.
"De kat mag normaal niet aan tafel zitten als we eten, maar nu wel omdat het kerst was."
Maastricht.


"Wij vieren eigenlijk geen kerst."
"Neefje Hamish (4) is verguld met zijn gloednieuwe lasergun."
"Deze huis-tuin-en-keukencompilatie is de bijdrage van de familie Kromhout: kerstdiner op eerste kerstdag. Foto's gemaakt door Rudi Westerveld (mijn oom)."
"Kerstontbijt bij mijn schoonfamilie met hun traditionele puddingtaart."
Kerstontbijt in Amsterdam. "Hierna hebben we met zijn allen de Wizard of Oz gekeken, waarbij Stephane zijn haat voor Judy Garland niet onder stoelen of banken stak."
"Aan tafel met mijn Oma op tweede kerstdag."
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd