Sjokkend over terrorisme." />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Weten wat een spiegelonderzoek is

TIP

Tekst Stephane Kaas

Tijdens de kerstdagen filmde de jonge filmregisseur Thijs Schreuder de oud-IRA-strijder Robert McClenaghan. Deze Robert vertelt al sjokkend door de besneeuwde straten van Belfast in alle eerlijkheid over hoe het is om terrorist geweest te zijn, over waarom hij het deed en over wat er nu van hem over is gebleven. Na het zien van deze indrukwekkende film vergeet je nooit meer wat een spiegelonderzoek is.When the war ends wordt donderdagnacht door de VPRO uitgezonden van 00:25 tot 01:05 op NED 2.
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Stephane Kaas
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd