In samenwerking met Kriterion Amsterdam organiseren we een no-nonsense oud & nieuw-feest." /> In samenwerking met Kriterion Amsterdam organiseren we een no-nonsense oud & nieuw-feest." />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Hard & nieuw

Tekst Redactie

Hardhoofd en Kriterion slaan de handen ineen voor een heus OUD & NIEUW-FEEST, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Voordekunst-campagne van het online tijdschrift. Voor slechts 15 euro (20 aan de deur) vier je een gemoedelijk feest met je vrienden.In de nacht van 31 december 2011 op 1 januari 2012 geven Hardhoofd en Kriterion een gemoedelijk no-nonsense nieuwjaarsfeestje. Je hoeft niet in een glitterpakje te komen (mag wel).

Met o.a.: Fata 'el Soundsystem' Morgana, DJ Ava Mees, DJ Kasper van Royen, plug je iPod in met Joost de Haas, een oliebollenkraam, 70 seconds op de WC, Wikipedia/Wikipedinee-quiz, Dancehall-lessen in de bioscoop en een videoinstallatie.

Dus: waarom voor te veel geld je neus weg snuiven in Marcanti Plaza als je ook gewoon kan drinken en dansen met vrienden in Kriterion? De gezelligheid van thuis met de hardheid van een goed feest.

Wat? Hard & nieuw, zo heet het. Klik hier voor het Facebook-event.
Waar? Kriterion, Roetersstraat 170, Amsterdam.
Wanneer? 1 januari 2012, 01.00 tot LAAT.
Hoeveel? 15 euro voorverkoop (bij de kassa van Kriterion, komt ten goede aan Hardhoofd), 20 euro aan de deur (indien niet uitverkocht)


Grotere kaart weergeven
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis.

Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken.

Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Redactie
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Helemaal gratis. We kunnen dit niet blijven doen zonder jouw hulp. Als je ons steunt, dan sturen we je als dank de interessantste Hard//hoofd-kunstwerken toe. Word kunstverzamelaar en help Hard//hoofd het volgende decennium door.

Steun Hard//Hoofd