In samenwerking met Kriterion Amsterdam organiseren we een no-nonsense oud & nieuw-feest." /> In samenwerking met Kriterion Amsterdam organiseren we een no-nonsense oud & nieuw-feest." />
Hard//hoofd wil aan je muur! Word kunstverzamelaar

Hard & nieuw

Tekst Redactie

Hardhoofd en Kriterion slaan de handen ineen voor een heus OUD & NIEUW-FEEST, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Voordekunst-campagne van het online tijdschrift. Voor slechts 15 euro (20 aan de deur) vier je een gemoedelijk feest met je vrienden.In de nacht van 31 december 2011 op 1 januari 2012 geven Hardhoofd en Kriterion een gemoedelijk no-nonsense nieuwjaarsfeestje. Je hoeft niet in een glitterpakje te komen (mag wel).

Met o.a.: Fata 'el Soundsystem' Morgana, DJ Ava Mees, DJ Kasper van Royen, plug je iPod in met Joost de Haas, een oliebollenkraam, 70 seconds op de WC, Wikipedia/Wikipedinee-quiz, Dancehall-lessen in de bioscoop en een videoinstallatie.

Dus: waarom voor te veel geld je neus weg snuiven in Marcanti Plaza als je ook gewoon kan drinken en dansen met vrienden in Kriterion? De gezelligheid van thuis met de hardheid van een goed feest.

Wat? Hard & nieuw, zo heet het. Klik hier voor het Facebook-event.
Waar? Kriterion, Roetersstraat 170, Amsterdam.
Wanneer? 1 januari 2012, 01.00 tot LAAT.
Hoeveel? 15 euro voorverkoop (bij de kassa van Kriterion, komt ten goede aan Hardhoofd), 20 euro aan de deur (indien niet uitverkocht)


Grotere kaart weergeven
Deel op of
Redactie
b
a
a