Het eeuwige elfje van de popmuziek heeft een plaat gemaakt om mee ingesneeuwd te raken." /> Het eeuwige elfje van de popmuziek heeft een plaat gemaakt om mee ingesneeuwd te raken." />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Kate Bush

De Keuze van Kas #86

Tekst Kasper van Royen

In deze audiocolumn bespreekt Kasper elke week op eigenzinnige wijze een nieuwe plaat die hem verrast, verleidt of irriteert, om vervolgens van die plaat een nummer te laten horen. Alle voorgaande afleveringen waren te horen in het radioprogramma ‘Songwriters Guild Live’ op AmsterdamFM (elke donderdag tussen 16.00 en 17.00u). De nieuwste aflevering was gisteren in de ether op AmsterdamFM en vandaag online op hard//hoofd, De Keuze van Kas, Afl. 86: Kate Bush

Afl. 86: Kate Bush


Het eeuwige elfje van de popmuziek heeft een plaat gemaakt om mee ingesneeuwd te raken.
ASG Live presents: De Keuze van Kas - #86, 15 dec 2011: Kate Bush

Elke donderdag tussen 16 en 17u zendt het Amsterdam Songwriters Guild het programma ‘Songwriters Guild Live’ uit op AmsterdamFM. Anne Roos Rosa de Carvalho en Rufus Kain ontvangen artiesten uit binnen- en buitenland voor een gesprek en een optreden. Wie het leuk vindt om een live-uitzending bij te wonen is elke donderdag van harte welkom op de vierde verdieping van de OBA. Een vaste rubriek in het programma is aldus De Keuze van Kas. De jingle bij Kas' audiocolumn is gemaakt door The Secret Love Parade.


Om oude afleveringen van De Keuze van Kas terug te luisteren, klik hier.


Deel op
Kasper van Royen is Hard//hoofd-redactielid, is naast vader ook filosoof, ex-docent, ex-dichter, ex-echtgenoot, popfetisjist en postbode.
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en intellectuele vrijhaven voor jong talent en experiment.
Steun Hard//hoofd en word kunstverzamelaar.

Steun Hard//Hoofd