Neigt naar circusact." />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Jarle Bernhoft

TIP

Tekst Rob Veugelaars

Scandinavië heeft onlangs weer een muzikaal genie de wereld in geslingerd. Een op het eerste gezicht ‘nerdy’ ogende Noor die naast het beroeren van zijn gouden keeltje onder andere gitaar, piano, bas, percussie en dwarsfluit speelt. Met behulp van een loopstation zet hij op die manier live een hele band neer in z’n eentje. Dat zou natuurlijk een irritante circusact kunnen worden, maar Jarle gebruikt zijn talent op een erg smaakvolle manier. Een aantal nummers op zijn laatste cd zijn ook nog eens echt goed geschreven, waardoor hij bij mij eigenlijk niets dan respect afdwingt.Jarle lijkt bij onze noorderburen inmiddels een gevestigde naam te zijn en momenteel is hij bezig met een poging om de VS te veroveren. Ik hoop dat het hem lukt. En dat hij ook een keertje naar Nederland komt natuurlijk.
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Rob Veugelaars
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd