Huiskok Hiske Versprille gaat helemaal los op 17 december." /> Huiskok Hiske Versprille gaat helemaal los op 17 december." />

Hard//hoofd

Zomerboek

Benefietdiner

Tekst Redactie

In het kader van hard//hoofd's crowdfunding-actie op Voordekunst organiseren wij op 17 december Het Grote Hard//Hoofd-benefietdiner. In VLLA Amsterdam bereidt huiskok Hiske Versprille een viergangen-diner met bijpassende wijn. Kom ook, want het wordt fantastisch!Hard//hoofd-huiskok Hiske Versprille (bekend van fijne eetverhalen zoals deze en ook deze) zal een viergangendiner koken. De ontvangst is in handen van onze zongebruinde redactie onder leiding van supergastvrouw Ava Mees List. Het wordt een bijzondere avond op een spannende locatie in Amsterdam, met uitstekend eten en gezelschap, muzikale omlijsting en verrassende acts, een kampvuurtje en bijpassende wijnen.

Kaarten kosten 85 euro per stuk, inclusief wijn en koffie en vele verrassingen. Alle opbrengsten van dit benefietdiner gaan naar onze crowdfundingsactie bij Voordekunst en komen ten goede aan de toekomst van hard//hoofd, het online tijdschrift dat Nederland er weer bovenop zal helpen. Lees hier alles over deze actie.

Komt allen uw buikjes rond eten en drinken op Het Grote Hard//hoofd-Benefietdiner op 17 december! Maak je reservering via diner@hardhoofd.com.Als klapstuk presenteren we aan het einde van de avond het Grote Hard//hoofd-Taartgevecht. Dit betreft een unieke wedstrijd, waarvoor een aantal van Amsterdam’s beste restaurants speciaal voor Hard//hoofd een dessert zullen vervaardigen. Het publiek kiest hieruit, na uitgebreid proeven (gooien is zonde!), een winnaar. Onder andere Caffe ToscaniniRijselGebr. Hartering, Schiller en Marius dingen mee in deze bloedstollende strijd der Titanen. Naast het eten en drinken zal er ruimte zijn voor acts uit de hard//hoofd-stal. Er mag ook gedanst worden.

'

 
Deel op of
Redactie
b
a
a