Huiskok Hiske Versprille gaat helemaal los op 17 december." /> Huiskok Hiske Versprille gaat helemaal los op 17 december." />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Benefietdiner

Tekst Redactie

In het kader van hard//hoofd's crowdfunding-actie op Voordekunst organiseren wij op 17 december Het Grote Hard//Hoofd-benefietdiner. In VLLA Amsterdam bereidt huiskok Hiske Versprille een viergangen-diner met bijpassende wijn. Kom ook, want het wordt fantastisch!Hard//hoofd-huiskok Hiske Versprille (bekend van fijne eetverhalen zoals deze en ook deze) zal een viergangendiner koken. De ontvangst is in handen van onze zongebruinde redactie onder leiding van supergastvrouw Ava Mees List. Het wordt een bijzondere avond op een spannende locatie in Amsterdam, met uitstekend eten en gezelschap, muzikale omlijsting en verrassende acts, een kampvuurtje en bijpassende wijnen.

Kaarten kosten 85 euro per stuk, inclusief wijn en koffie en vele verrassingen. Alle opbrengsten van dit benefietdiner gaan naar onze crowdfundingsactie bij Voordekunst en komen ten goede aan de toekomst van hard//hoofd, het online tijdschrift dat Nederland er weer bovenop zal helpen. Lees hier alles over deze actie.

Komt allen uw buikjes rond eten en drinken op Het Grote Hard//hoofd-Benefietdiner op 17 december! Maak je reservering via diner@hardhoofd.com.Als klapstuk presenteren we aan het einde van de avond het Grote Hard//hoofd-Taartgevecht. Dit betreft een unieke wedstrijd, waarvoor een aantal van Amsterdam’s beste restaurants speciaal voor Hard//hoofd een dessert zullen vervaardigen. Het publiek kiest hieruit, na uitgebreid proeven (gooien is zonde!), een winnaar. Onder andere Caffe ToscaniniRijselGebr. Hartering, Schiller en Marius dingen mee in deze bloedstollende strijd der Titanen. Naast het eten en drinken zal er ruimte zijn voor acts uit de hard//hoofd-stal. Er mag ook gedanst worden.

'

 
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis.

Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken.

Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Redactie
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Helemaal gratis. We kunnen dit niet blijven doen zonder jouw hulp. Als je ons steunt, dan sturen we je als dank de interessantste Hard//hoofd-kunstwerken toe. Word kunstverzamelaar en help Hard//hoofd het volgende decennium door.

Steun Hard//Hoofd