De Telegraaf-lezende tegenhanger van Loesje." />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Henk en Ingrid

TIP

Tekst Meredith Greer

Henk en Ingrid. U kent ze wel. Ze hebben een koophuis in een vinexwijk, twee kinderen, en zijn goede vrienden van Joe the Plumber. Henk en Ingrid zijn het spuugzat dat ze moeten betalen voor de inburgeringscursus van Ahmed en Fatima en die eurocrisis. Hoewel ze wel houden van een mixed-grill bij Zorba de Griek.Maar dat hun namen zomaar overal voor wordt gebruikt, daar moet het nu een keer mee afgelopen zijn. “Wij houden namelijk niet van grapjes over ons.” Vandaar de website http://www.henkeningrid.org/: spreekbuis van de metafoor. Zie het als de telegraaf-lezende schoonfamilie van Loesje.


Henk & Ingrid komen nu al een aantal weken af en toe langs in mijn twitterfeed, met pareltjes als: “Wilders doet tenminste iets tegen de politiek” en “Nuance.. Dat is toch die blonde van Lingo?”. Het blijft leuk.
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Meredith Greer
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd