En wat is het moeilijkste dat jij ooit met je staartbeen gedaan hebt?" /> En wat is het moeilijkste dat jij ooit met je staartbeen gedaan hebt?" />

Hard//hoofd

Zomerboek

5 1/3 vraag - Waarom ligt Nederland niet ten zuiden van Spanje?

Tekst Videoredactie

Sam en Gover interviewen elkaar maandelijks over de Actualiteit, de Kunst en de Wetenschap en (Persoonlijke) Emoties. Vijf vragen worden gesteld en beantwoord. Dan volgt de laatste vraag, die op precies 1/3 deel van haar lengte wordt afgebroken en onbeantwoord wordt gelaten. Het is immers aan JOU, beste kijker, om te bedenken wat het JUISTE antwoord op deze vraag zou kunnen zijn. Neem dit antwoord met je webcam op en stuur het naar: antwoord@513vraag.nl. Tekstuele antwoorden worden ook geaccepteerd. De beste inzending wordt beloond met een special appearance aan het begin van de volgende aflevering. Check ook de website: www.513vraag.nlDeel op of
Videoredactie
b
a
a