Annabel vraagt zich af: ik ben boos over de bezuinigingen, maar waarom doe ik niks? Waarom doe jij niks? Waarom doen wij niks?" />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Modern actievoeren

Hardhoofd TV

Tekst Videoredactie

De tijden zijn veranderd. Is het leuker geworden? Beter? Wat is het eigenlijk? Wie ben jij? Waarom heb je een bolhoed op? De 21e eeuw brengt verbluffende innovaties, maar ook meer onzekerheid dan ooit. Klimaatcrisis, kredietcrisis, wat is er niet in crisis? De nieuwe generaties gaan de klappen vangen. Maar wat gaan we doen met en vooral ná deze crises? Hoe ziet onze toekomst eruit? In onze eerste videoreportages bezoekt hard//hoofd mensen die ons helpen om deze vragen te beantwoorden.In aflevering twee maken we kennis met Annabel. Zij wil later een baan in de culturele sector, wat door de bezuinigingen een stuk lastiger wordt. Dus ze wil iets doen. Protesteren? Hoe dan? En helpt dat überhaupt wel? Uiteindelijk wordt haar getoond hoe ze haar actie naar Afrika kan uitbesteden via Actielab Outsource. Is dat dan modern actievoeren?In aflevering één kreeg Rutger last van 'Update Sickness'.


We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Videoredactie
b
a
a

Hard//hoofd gelooft dat jonge makers iets te zeggen en het verdienen om gehoord te worden.
Steun Hard//hoofd en word kunstverzamelaar.

Steun Hard//Hoofd