Wil jij ook na jarenlange uitdroging met een enkele druppel water weer opleven?" />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Wees een beerdiertje

TIP

Tekst Rob Veugelaars

Beerdiertjes bestaan echt. Het zijn kleine (0,1-0,5 millimeter), gesegmenteerde diertjes die leven in een vochtige omgeving. Ze staan bovendien bekend als de ultieme overlevers. Je kan ze uitdrogen of koken zonder dat ze sterven. Zelfs invriezen in vloeibaar helium (dat is slechts 1 graad boven het absolute nulpunt) vormt geen probleem voor een beerdiertje. Pure alcohol, waterdruk van 10 kilometer onder zeeniveau, een beerdiertje overleeft zelfs een dag of tien in de ruimte zonder dat hij daarvoor een speciaal beerdiertjesruimtepak nodig heeft!Zou jij ook willen dat je na jarenlange totale uitdroging met 1 druppel water weer tot leven kan worden gewekt? Of wil je (meer actueel) opgewassen zijn tegen zeer hoge niveaus van radioactieve straling? Sterf dan onmiddellijk en reïncarneer als beerdiertje. Je zult er geen spijt van krijgen.
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Rob Veugelaars
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd