Het is echt zo simpel." />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Oranje ranonkel

TIP

Tekst Annabel

"Hoe kun je nu klagen? Je zit tegenover een oranje ranonkel", zegt oma.
Oranje ranonkel, dacht ik, waar heeft dat mens het over? En wat heeft het met mijn belastingaangifte te maken?
"Oranje ranonkel." Oma wijst naar de bloemen op tafel.

En zo simpel is het misschien wel. Waarom je tijd verdoen met tobben en mekkeren, als je ook naar oranje ranonkels kunt kijken?

Dus, heb je last van belastingspanning? Vervelende collega’s? Teveel mensen in je omgeving die steeds ‘letterlijk’ en ‘figuurlijk’ zeggen? Hardnekkige psoriasis? Een saaie klote-relatie? Klaag daar dan niet over, maar verdring al die shit en koop dikke ranonkels. Fleurt de boel (LETTERLIJK) meteen een beetje op. Nu ook in het roze, geel, wit en rood.

We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Annabel
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd