Muziek voor een namiddagwandeling en een nostalgische inval." />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Dark Dark Dark

TIP

Tekst Lynn

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is Dark Dark Dark geen post-heavy-metal-minimal ensemble uit IJsland, maar een hele fijn, folk-rock-pop-jazz achtig kwintet uit diverse delen van de Verenigde Staten, dat doet in melancholische doch opmonterende muziek.Het type muziek dat je opzet wanneer je, op een namiddag eind december, nostalgisch door je oude buurt loopt. Of wanneer je terugdenkt aan een onbeantwoorde of voorbij gegane liefde waar je al lang overheen was, maar toch een gekke kriebel van in je buik krijgt. Met herkenbare teksten over dagdromen, over eenzaam en onzeker zijn, en over de liefde natuurlijk. Met accordeon, piano, trompet, klarinet, en meer. Luister anders gewoon zelf even hier, en koop dan vlug een kaartje, want op 19 mei staan ze in Brussel, op 20 mei in Utrecht, op 21 mei in Zwolle, op 29 mei in Brugge en op 2 juni in Amsterdam.
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Lynn
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd