Muziek voor een namiddagwandeling en een nostalgische inval." /> Muziek voor een namiddagwandeling en een nostalgische inval." />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Dark Dark Dark

TIP

Tekst Lynn

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is Dark Dark Dark geen post-heavy-metal-minimal ensemble uit IJsland, maar een hele fijn, folk-rock-pop-jazz achtig kwintet uit diverse delen van de Verenigde Staten, dat doet in melancholische doch opmonterende muziek.Het type muziek dat je opzet wanneer je, op een namiddag eind december, nostalgisch door je oude buurt loopt. Of wanneer je terugdenkt aan een onbeantwoorde of voorbij gegane liefde waar je al lang overheen was, maar toch een gekke kriebel van in je buik krijgt. Met herkenbare teksten over dagdromen, over eenzaam en onzeker zijn, en over de liefde natuurlijk. Met accordeon, piano, trompet, klarinet, en meer. Luister anders gewoon zelf even hier, en koop dan vlug een kaartje, want op 19 mei staan ze in Brussel, op 20 mei in Utrecht, op 21 mei in Zwolle, op 29 mei in Brugge en op 2 juni in Amsterdam.
Deel op
Lynn
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en intellectuele vrijhaven voor jong talent en experiment.
Steun Hard//hoofd en word kunstverzamelaar.

Steun Hard//Hoofd