Tissues zeggen nooit dat het allemaal goed komt, ze zijn er gewoon. " />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Tissues

TIP

Tekst Meredith Greer

Tissues zijn fijne dingen. Ze drogen je tranen en aaien je wangen, maar strooien nooit met platitudes. Ze zijn er voor dikke tranen, voor hooikoorts, om je lipstick af te happen of die verschrikkelijke verkoudheid. Soms zit er een laagje balsem op.

Ze verlossen ons van die rare natte katoenen snotlapjes die we vroeger zakdoekjes noemden. Tissues zijn schoon en wit als verse lakens en vormen een begripvolle wolk van origamivogels in je prullenbak. Waarna we met een soepel handgebaar een nieuwe tevoorschijn kunnen toveren. Ze zitten met honderden tegelijk in een doos, en zijn niet te beroerd om met je mee te reizen in zo’n handig pakje.

Dit leger van efficiënt opgevouwen knuffelpapier is namelijk werkelijk onmisbaar in tijden van crisis. Tissues zeggen nooit dat het allemaal goed komt, ze zijn er gewoon. Net als een even onmisbaar kopje thee en Britse stiff upper lip verdienen ze misschien wel een ode, maar zeker een tip.We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Meredith Greer
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd